TUKAR SUKA SAMA SUKA

Portal tukar suka sama suka ini dibuat untuk saudara-saudari yang bekerja sebagai kakitangan kerajaan. Ini bukan portal rasmi kerajaan, ini hanya tempat untuk mencari pasangan untuk bertukar.

Kepada sesiapa yang ingin tukar suka sama suka boleh iklankan di sini secara Percuma ATAU di Facebook Group

SYARAT UNTUK JOIN FACEBOOK GROUP
Untuk Join facebook group ini, sila copy dan paste 'http://www.sumasu.com' pada status awak. Dah buat saya message -"Saya nak join group, dah share" . Klik disini untuk message saya , saya tengok kat wall anda ada..then saya approve awak.



MINAT FOTOGRAFI?
Klik Gambar Di bawah.





SENARAI IKLAN TUKAR SUKA SAMA SUKA TERKINI : 7154

HOME  |  LETAK IKLAN ANDA   |   BUANG IKLAN

Sila Masukkan Data Yang Hendak Di Cari:

Negeri Bertugas*
Negeri Ingin Bertukar *
Email Form

Nama JawatanGredTempat SemasaTempat Bertukar
elyas yahya
(2016-09-27)
PEMBANTU TADBIR PEKERANIAN OPERASIN 19Kuala LumpurMelaka
Nurfaten farahen bt zakariya
(2016-09-27)
Pembantu Tadbir Perkeranian Operasi N17N17Kuala LumpurJohor
khairol anuar
(2016-09-27)
ptpon17Selangor Terengganu
Mariana
(2016-09-27)
Pembantu operasiN11JohorJohor
AINA HASMIN ABDUL HAMID
(2016-09-27)
PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMATF29TerengganuKelantan
MOHD IZHAR FAREEZ BIN MAT JUNUS
(2016-09-26)
PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN)W17PahangTerengganu
HERYANTI BINTI MOHAMAD NOR
(2016-09-23)
PEMBANTU TADBIR 17PutrajayaPutrajaya
megat kamal bin jalaluddin
(2016-09-22)
pembantu operasin11Pulau PinangPulau Pinang
Wan mohd nazir
(2016-09-22)
Penoong pegawai sainsC29PerlisPerlis
Syatar
(2016-09-22)
Pembantu OperasiN11PutrajayaKelantan
Edika
(2016-09-21)
Pembantu Tadbir perkeranian operasiN17SabahSabah
ANIS
(2016-09-20)
PEMBANTU TADBIR KEWANGANW17SabahLabuan
MASLIZANA BINTI OUSHMAN
(2016-09-20)
PEMBANTU TADBIRN17PerakPerak
DAMAHURI BIN MAT YASIN
(2016-09-20)
PEMBANTU PENGURUSAN MURIDN17PahangPahang
NABILLAH BINTI NAZIR
(2016-09-20)
PEMBANTU TADBIR KEWANGANW17Kuala LumpurJohor
mohd haizam bin ishak
(2016-09-19)
pembantu penguatkuasaN22JohorKuala Lumpur
DAMAHURI BIN MAT YASIN
(2016-09-19)
PEMBANTU PENGURUSAN MURIDN17PahangPahang
NOR FAZIDA BINTI MOHD FAUZAN
(2016-09-19)
PEMBANTU PENGURUSAN MURIDN17PahangKedah
Mohamad Rizan bin Hashim
(2016-09-19)
Pembantu PenerbitanN17PutrajayaMelaka




Minat Fotografi?
Nak belajar edit gambar dengan mengunakan Photoshop Actions?

Momoc Photoshop Actions Offer!! RM40 Sahaja
(Bersyarat WhatsApp: 0103234830 untuk Harga offer )
Harga Biasa Terkini: RM60

  • Anda hanya perlu ada basic photoshop, tak pernah guna pun takper bukan susah sangat, boleh tengok video demo 1 di bawah.
  • Untuk wedding photographer sangat sesuai sebab boleh run Actions ni untuk edit banyak gambar SEKALIGUS.
  • Ni bukan software, ia adalah satu bentuk preset untuk photoshop - 1 Klik edit.
  • Boleh pilih 1 klik edit atau beberapa klik untuk buat adjustment.
  • Untuk Jpeg maksudnya, DSLR boleh, Mobile phone boleh, Actions Cam boleh.
  • Anda akan dapat : 2 Actions Momoc dan 2 Video Tutorial Cara guna

DEMO PENGGUNAAAN ACTION

WHATSAPP : 0103234830
AMEER ( aka Momoc HDR )

atau

Message Fb: facebook.com/momoctutorial