TUKAR SUKA SAMA SUKA

Portal tukar suka sama suka ini dibuat untuk saudara-saudari yang bekerja sebagai kakitangan kerajaan. Ini bukan portal rasmi kerajaan, ini hanya tempat untuk mencari pasangan untuk bertukar.

Kepada sesiapa yang ingin tukar suka sama suka boleh iklankan di sini secara Percuma ATAU di Facebook Group

SYARAT UNTUK JOIN FACEBOOK GROUP
Untuk Join facebook group ini, sila copy dan paste 'http://www.sumasu.com' pada status awak. Dah buat saya message -"Saya nak join group, dah share" . Klik disini untuk message saya , saya tengok kat wall anda ada..then saya approve awak.



MINAT FOTOGRAFI?
Klik Gambar Di bawah.





SENARAI IKLAN TUKAR SUKA SAMA SUKA TERKINI : 7124

HOME  |  LETAK IKLAN ANDA   |   BUANG IKLAN

Sila Masukkan Data Yang Hendak Di Cari:

Negeri Bertugas*
Negeri Ingin Bertukar *
Email Form

Nama JawatanGredTempat SemasaTempat Bertukar
Amy
(2016-08-28)
Pembantu tadbirN17PutrajayaKuala Lumpur
HAZAIMY BIN ABIDIN
(2016-08-28)
PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN)W19Sarawak Sarawak
ALEEYA
(2016-08-25)
PEM. TADBIR (GUNASAMA)N17PerakPerak
firdaus
(2016-08-24)
ptpoN17Kuala LumpurKuala Lumpur
SALMAH BINTI ABDUL RAHIM
(2016-08-24)
PTPO N19PahangPahang
NUR SABIHAH ADILLAH BINTI CHE MAN
(2016-08-23)
PEGAWAI KHIDMAT PELANGGANN19Kuala LumpurKedah
Maimunah
(2016-08-23)
Pembantu Tadbir Kewanganw17Selangor Putrajaya
Faridatul Akhmal
(2016-08-23)
pembantu operasin11PerakPerak
SUHAILA
(2016-08-22)
PENOLONG PEGAWAI TADBIR N27MelakaMelaka
SYAHIDDA BINTI ARIFFIN
(2016-08-19)
PEMBANTU TADBIR KEWANGANW22Selangor Putrajaya
Noor farehan
(2016-08-18)
Pembantu tadbir kewanganW22Selangor Selangor
NOR HASRAWATI BINTI MD ROHSIDI
(2016-08-18)
PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABATN17Kuala LumpurKedah
sarah
(2016-08-18)
penolong akauntanw29KedahKedah
YONG
(2016-08-17)
PT N17PutrajayaPerak
KASTURI
(2016-08-17)
SETIAUSAHA PEJABATN27Pulau PinangPulau Pinang
INA
(2016-08-16)
Pembantu tadbirN17KelantanKelantan
RAMZIAH BT. ZAKARIA
(2016-08-16)
PEMBANTU TADBIR (KEW)w19Kuala LumpurPahang
Izzatul
(2016-08-15)
PTPO N17SabahSabah
WAN INUN BINTI WAN NAPEH
(2016-08-15)
PENOLONG AKAUNTANW29SabahPutrajaya




Minat Fotografi?
Nak belajar edit gambar dengan mengunakan Photoshop Actions?

Momoc Photoshop Actions Offer!! RM40 Sahaja
(Bersyarat WhatsApp: 0103234830 untuk Harga offer )
Harga Biasa Terkini: RM60

  • Anda hanya perlu ada basic photoshop, tak pernah guna pun takper bukan susah sangat, boleh tengok video demo 1 di bawah.
  • Untuk wedding photographer sangat sesuai sebab boleh run Actions ni untuk edit banyak gambar SEKALIGUS.
  • Ni bukan software, ia adalah satu bentuk preset untuk photoshop - 1 Klik edit.
  • Boleh pilih 1 klik edit atau beberapa klik untuk buat adjustment.
  • Untuk Jpeg maksudnya, DSLR boleh, Mobile phone boleh, Actions Cam boleh.
  • Anda akan dapat : 2 Actions Momoc dan 2 Video Tutorial Cara guna

DEMO PENGGUNAAAN ACTION

WHATSAPP : 0103234830
AMEER ( aka Momoc HDR )

atau

Message Fb: facebook.com/momoctutorial